Endelig seier for Mjøndalen

Mjøndalen tok søndag kveld årets første seier i Eliteserien etter at de beseiret Drammen Bandy med 5 - 1 på Marienlyst Stadion.
DSCN2173

14.12.2014

Mjøndalen tok søndag kveld årets første seier i Eliteserien etter at de beseiret Drammen Bandy med 5 – 1 på Marienlyst Stadion.

Det måtte spilles 8 serierunder før Mjøndalen tok sin første seier i Eliteserien. Etter flere «nestenkamper» var det enedlig duket for seier, men det startet dårlig mot Drammen. Evigunge Nicolai Saline førte Drammen opp i ledelsen på hjørneslag, og den ledelsen stod seg til pause. Det var en jevnspilt kamp i førsteomgang og Drammen produserte flere sjanser, og Mjøndalen hadde lite å by på fremover. Annenomgang var det Mjøndalen som styrte fra start til slutt, og Alexander Cras utliknet til 1 – 1 tidlig i annen omgang. Da løsnet det litt for Mjøndalen, og Erik Wam satte Mjøndalen i føringen med 2 – 1 etter en retur på corner. Lars Christian Sveen økte til 3 – 1 etter ett langskudd, før Jørn Walther Kristiansen økte ntil 4 – 1 fra straffemerket. Alexander Cras avsluttet for Mjøndalen med en praktscoring rett før sluttsignalet. Med denne seieren avanserte Mjøndalen en plass på tabellen og ligger nå på 7 plass med 3 poeng. Neste kamper ut nå er borte mot Høvik førstkommende onsdag før hjemmekamp mot Sarpsborg førstkommende fredag.

Kampfakta:
Drammen – Mjøndalen 1-5 (1-0)
Marienlyst kunstisbane, ca. 50 tilskuere
Utvisningsminutter: Drammen 30 – Mjøndalen 0
Mål: 1-0 (21) Nicolai Salin, 1-1 (52) Aleksander Cras, 1-2 (62) Erik Wam, 1-3 (69) Lars Christian Sveen, 1-4 (76) Jørn Walter Kristiansen, 1-5 (90) Aleksander Cras.