Drammen Bandy 7 – 1 Mjøndalen

_A740503-Enhanced-NR

Drammen Bandy inviterte til bandyfest med både pub og gratis pølser fredag kveld. For Mjøndalen sin del ble det ingen pølsefest, men fin bandy fra bortelaget preget store deler av kampen. Det var et noe skadeskutt Mjøndalen som møtte serielederne og de soleklare favorittene på Marienlyst kunstis. Mjøndalen mangle kaptein og back Christoffer Askheim, half Eirik Andersen, og midtbanemotor Bendik Sørensen Gunnerud, alle tre med sykdom og skader. Med dette får nye spillere prøve seg og vi kan ønske Jesper Pettersson inn i varmen med sin debut i kveldens kamp. Jesper syntes selv det var en fin opplevelse og gleder seg til fortsettelsen. På halfen gikk Martin Nørgaard inn, og Mats Førde entret midtbanen.

Mjøndalen holdt følge med hjemmelaget store deler av den første omgangen, selv om det var Drammen Bandy som styrte det meste av spillet, forsvarte Mjøndalen seg godt, og stillingen var 1-0 i favør Drammen Bandy til pause.

Utover i 2. omgang begynte bortelaget å merke at de rutinerte spillerne manglet, og det ble gjort flere små feil som resulterte i at Drammen Bandy fikk slippe inn i midten og kunne skape enda flere sjanser enn tidligere. Begge lag hadde gode keepere i dag, noe som gjorde at de første 70 minuttene var jevnspilt. Mjøndalen maktet kun å score en gang på hjemmelagets keeper Oliver Hereta, som stod en fabelaktig kamp i Drammen Bandys mål. Vi gratulerer Drammen Bandy med seieren og takker for en fin ramme rundt kampen. Serielederen vant kampen fortjent og styrer videre mot seriemesterskapet.