De brune reiste seg!

Lagånd, innsats og kameratskap slo Stabæk!
mif-nyheter-fallback-5@2x

De brune reiste seg!

21.12.2016

Lagånd, innsats og kameratskap slo Stabæk!

MIF – Stabæk 3-1 (2-0) 
1-0: Robin Cras (2) 
2-0: Eirik Aaslid (26) 
2-1: Nikolai Jensen (48) 
3-1: Eirik Aaslid (72)
Utv: MIF 5 min og Stabæk 10 min

Det var nok de færreste som møtte opp på Vassenga som så detta komma, og sannsynligvis var det en del oddsbonger som røyk i kveld…. Trenerteamet hadde mana til innsats og kollektiv jobbing – og gutta svarte. Stabæk hadde definitvt mest ball, men de brune lå kompakt og var aggresive i den defensive jobbinga. Framover kom overgangsmulighetene og i motsetning til tidligere i år var effektiviteten der. Det kunne faktisk fort ha vært både 4 og 5 mål til de brune før hvilen – bla var det to skudd i treverket. 

Alle venta på at Stabæk skulle komme fryktelig etter pause, og reduseringa kom også litt for tidlig. Men de brune fortsatte å jobbe på – pressa gjestenes angripere utover og tvang de til dårlige avslutningsvinkler. Det som kom mellom stengene tok William seg av. Tidvis blei det hektisk i egen boks, men de brune ville ha seieren og var på rett plass i alle duellene som blei foran unge herr Falch. Og da Eirik satte inn det tredje (etter nydelig forarbeid av Espen) begynte sjøl de mest skeptiske på sida å tru at dette skulle holde inn. 

Etter tapet for Hamar var dette en herlig oppreisning for gutta som fikk bevist overfor både seg sjøl og for publikum at de KAN. 

Håper nå at så mange som mulig tar turen over ælva 2. juledag!

Her er hva Johan Plym så etter kampslutt. 

dt.no om kampen

 

Del med dine venner!

Facebook
Twitter