BRUNTRØYENE SLO TILBAKE | MIF-ULLEVÅL 7-4 (3-2)

274311487_620106509312065_2870516478295103852_n

Det var ingen tvil om at det var et revansjesugent MIF-lag som tok imot Ullevål lørdag kveld. Etter to knepne tap i kvartfinaleserien, måtte også MIF vinne for å holde liv i sesongen. Allerede i åpningsminuttene tok hjemmelaget kommandoen. Et par store sjanser ble skapt, men Ullevål er farlige på kontringer. Etter drøye 5 minutter tar de også ledelsen 0-1, etter godt skudd fra distanse. MIF lot seg ikke prege av dette, og fortsatte å skape sjanser. Etter 11 minutter blir en MIF-spiller dratt ned i feltet, og dommer signaliserer for straffe. Alexander Serov er sikkerheten selv og utligner til 1-1. Kampen fortsetter i godt tempo, og begge lag er godt med. Etter 21 minutter skulle Ullevål nok en gang ta ledelsen, og denne gangen snapper de opp en litt uheldig avklaring på en langball. Ullevål spilleren får åpen gate til mål og setter inn 1-2. MIF skapte mye sjanser i kampens 1. omgang, og kun 4 minutter senere blir det også mål. Robin Cras danser rundt Ullevål forsvaret og drar seg innover langs dødlinjen. Han finner Filip Johnsen bakerst i feltet med en flott pasning og Johnsen setter kontant inn 2-2 fra 6-7 meter. Etter utligningen var det tydelig at MIF ønsket en scoring for å ta ledelsen i matchen. Etter ca. 30 minutter skulle den også komme, etter at Serov banker inn en corner oppi nettaket. Stillingen 3-2 holdt seg også til pause. 2. omgangen åpnet fartsfullt og det virket som om Ullevål hadde hatt en god pauseprat. Bortelaget var mye mer farlige og kom til flere sjanser. Etter snaue kvarteret får Ullevål også straffe, og denne settes sikkert til 3-3. Etter dette ble det en litt kaotisk periode preget av utvisninger og en del tøffe dueller. Begge lag ville vinne, men MIF skulle kjempe seg til en lite overtak. Etter snaue 30 minutter setter Filip Johnsen en pasning inn i banen som snappes opp av yngste Cras. Robin drar av hele Ullevål og setter inn 4-3. Kun et par minutter senere spiller Alexander Cras ut til Serov. Serov drar seg rundt og igjennom Ullevål-forsvarer og setter inn 5-3. MIF virker å ha fått grepet om matchen, men Ullevål gir seg ikke. På en corner-retur reduserer de til 5-4, med ca. 13 minutter igjen. Dette skulle derimot være de brune sin kveld. På en retur etter corner får Stefan Mar Oddgeirsson kanontreff på halv-spretten, og setter inn 6-4 lavt i hjørnet. Serov øker til 7-4 få minutter før slutt og fastsetter sluttresultatet!En utrolig deilig seier som tenner håpet om avansement fra kvartfinalen. Robin Cras blir dagens MIF-gutt, etter en meget god kamp med mange avgjørende involveringer. Ullevål leder nå 2-1 i kamper, og neste kamp er allerede i morgen (mandag) på Bergbanen. Nok en gang blir det vinn eller forsvinn, og vi håper at bruntrøyene bygger videre på en solid prestasjon