Arnfinn Fredriksen gjør comeback!

Arnfinn og flere andre gamle stjerner har meldt seg klare til å snøre på skøyter og teipe opp sin Sirius extra prima. 10. desember skal de til pers.
Stein

Arnfinn Fredriksen gjør comeback!

27.10.2011

Arnfinn og flere andre gamle stjerner har meldt seg klare til å snøre på skøyter og teipe opp sin Sirius extra prima. 10. desember skal de til pers.

Spillere fra 80-tallet i kamp mot spillere årtusenskiftet danner avslutninga på skøytefesten 10. desember. Kamparrangør Tom Andersen har sendt ut melding på jungeltelegrafen og gamle og nyere helter har meldt sin ankomst:

 – Med unntak av noen som ikke har mulighet har det vært god respons på denne kampen fra alle som er kontakta. Det er nok noen som absolutt har vært i bedre bandyform, men innstillinga er det lite å si på!

Hvilke navn med historisk sus blir å finne i startoppstillinga på 80-tallslaget?
– Detta blir en real godtepose: Per Terje Markussen og Odd Johnsen blir nok å finne på topp sammen med Hans Simensen. Boye Skistad har fremdeles nok jern igjen på de godt brukte Kosa-skøytene til å ta noen seige drag på midtbanen. Jack Johansen kommer vel neppe til å gå fra så mange på skøyter, men har fremdeles krutt i kølla. Stein Arnesen; syr forsvaret sammen med Terje Clausen og Tom Engstrøm. I sine glansdager hadde han kanskje bedre skøyteferdigheter enn Robert og var bare noen få ganger uenig med dommer. Lewi Ryghseter stiller med nyslipte skøyter på isen og det setter vi STOR pris på.I buret spørs det om Tore Eriksen er like kjapt nede som før, men han kommer da ned. Og om det trengs skal vi hjelpe han opp igjen. På sidelinja har Roar N Larsen og Torstein Rygh som alltid full kontroll, mens matrisene Jan Gommerud og Jan Lien har stålkontroll på skøytejerna. Det sies at de jobber knallhardt i å få tak i de berømte hvite bandybuksene fra glansdagene…..

      
Hvordan skal kampen avvikles? Det vil jo bli et skikkelig alderssprang på mange av spillerne.
– Bandy er jo en idrett man kan holde på med lenge og der rutine til en viss grad kan kompensere for det fysiske, men vi kommer til å se på mulige handikap slik at det spillemessig og resultatmessig skal bli sånn noenlunde rettferdig. Det blir heller ikke spilt 2 x 45…

Det har jo hendt at gamle stjerner glemmer bort at kroppen kanskje ikke vil det samme som hue og at noen går på en smell. Noen tanker rundt det?
– Her er det naturligvis ansvar for egne handlinger, men det oppfordres til gode oppvarming, spandabel bruk av varmesalve og kanskje en hikkas for å døyve det verste om det skulle knipe. Ved verre tilfeller har vi både legekoffert og forhåndsprogrammert mobiltelefon.

Og etterpå er det bankett på MIF-huset?
– Naturligvis! En av bygdas fremste eksperter på småpølser (Terje Bakke) varmer opp kjelen og fra kl 2300 er det åpent hus for alle bandyvenner. Så møt opp!

Del med dine venner!

Facebook
Twitter