A-laget på treningshelg i Sverige

Fredag ettermiddag tar de brune turen over til Trollhättan for ei skikkelig bandyhelg.
mif-nyheter-fallback-5@2x

A-laget på treningshelg i Sverige

25.10.2013

Fredag ettermiddag tar de brune turen over til Trollhättan for ei skikkelig bandyhelg.

Hele laget bortsett fra et par aktører er med: Jannik Ødegaard har problemer med en skulder og han er ikke med. Erlend Solem er tatt ut på U-19 landslaget som skal spille treningskamper i Drammen. Jonas Petterson er heller ikke med, men har følgende å melde om turen:

– Dette er et opplegg i samarbeid med junioravdelingen og det er til sammen 50 personer som reiser bortover. Det er lagt opp til en treningsøkt på fredag kveld, en felles(gutt, junior og A-lag) treningsøkt på lørdag formiddag, en treningsøkt på lørdag kveld samt kamp på søndagen.

For A-laget så ligger hovedfokus på å benytte tiden på stor is så godt som mulig, dette er jo første gang denne sesongen som vi skal trene på stor bane. Det er Saikoff som kommer har lagt opp hele helgen, men så som jeg kjenner han så regner jeg med at det kommer til å bli harde økter med mange nye øvelser. Vi kommer heller ikke å ta hensyn til at det er kamp på søndagen så gutta kommer nok å være trøtte på søndag kveld.

– Dere drar sammen flere lag. Hva betyr det for klubbfølelsen?

– Det er et meget godt initiativ fra klubben, og vi håper at dette skal bidra til at de yngre spillerne får et tettere bånd til spillerne i A-laget og at de samtidig ser hva som må til for å lykkes. Forhåpentligvis vil dette bidra til at det kommer opp flere lokale spillere i A-troppen i fremtiden.

– Kamp på søndag. Mot hvem? 

– Vi skal spille mot Frillesås, et lag som spiller i den svenske Allsvenskan (nivå 2). Det blir helt sikkert en tøff kamp mot et lag som allerede har hatt mange timer på stor bane i år. 

Del med dine venner!

Facebook
Twitter