3.-plass i serien etter seier over Solberg!

null
mif-nyheter-fallback-5@2x

3.-plass i serien etter seier over Solberg!

14.02.2016

Solberg – MIF 6-7 (3-4)

Med tanke på hvordan tabellen så ut før dagens serieavslutning var det ikke så rart at mange tvilte på at det skulle bli med noen medalje tilbake over brua. Drammen måtte avgi poeng mot poengløse Hamar og både Ullern og Ready ville passere de brune på tabellen – gitt at MIF-gutta ikke slo Solberg. Noe våre gutter jo strengt tatt ikke har hatt for vane å gjøre de siste åra. Tar man med i miksen en formtabell som viste 6 strake tap var det meste lagt til rette… 

– Det er aldri vanskelig å peppe opp gutta før en kamp mot Solberg, sier Jørn. Men ekstra motivasjon fikk vi jo når meldinga kom fra Hamar om at Drammen hadde avgitt poeng der oppe. Da øyna vi muligheten og greip den med begge henda. 

Den første ballen lå bak Solbergs keeper allerede etter få sekunder.

– To pasninger, en flikk inn til Anton og 1-0. I dag var det kjempeinnsats framover og gutta jobba knallhardt for hverandre. Synes vi gjorde en kjempekamp og trur dette var bra underholdning for publikum.Unner gutta dette etter mye motgang siste ukene og vi fikk bevist for oss sjøl hva vi kan få til som et lag!

Med tredjeplassen starter de brune kavrtfinalekampene (best av 5) hjemme førstkommende lørdag. Hvem de møter er ikke klart ennå, men ryktebørsen nevner Ullern.

 

Del med dine venner!

Facebook
Twitter