KNEPENT TAP FOR STABÆK | MIF – STABÆK 4-6 (4-1)

IMG_2135

Det var ventet en tøff oppgave da serieleder Stabæk Bandy gjestet Vassenga i går kveld. Hvert av lagene hadde sin omgang, og dessverre for bruntrøyene skulle bortelaget fra Bærum trekke det lengste strået. Kampen åpnet i høyt tempo, og Stabæk tok føringen i banespillet. MIF forsvarte seg tett og kompakt, og begynte å skape farligheter på kontringer. Etter 13 minutter er Mads Hansen frempå etter en corner og setter inn 1-0 til hjemmelaget. Kampbildet fortsetter på samme måte, og MIF følger kampplanen godt. Noen få minutter senere blir Eirik Aaslid spilt nydelig igjennom av Alexander Serov. Aaslid er iskald alene med keeper og øker ledelsen til 2-0. Etter dette kommer en periode hvor spillet bølger frem og tilbake. Stabæk presser på, men får ikke satt ballen i mål. Istedenfor er det Tor Erling Tveter som serverer Serov med en nydelig gjennombruddspasning. Serov setter fart og banker ballen kontant i mål til 3-0. Kun et par minutter senere øker samme Serov ledelsen til 4-0 etter en cornervariant og assist fra Alex Cras. Hjemmelaget øynet en solid firemålsledelse til pause, men Stabæk får en fortjent redusering like før pause. Allikevel var 4-1 ledelse meget godkjent, og et godt utgangspunkt for de siste 45 minuttene. Bruntrøyene var klar over at Stabæk ville komme med en enda hardere trykk i 2. omgang. Dessverre fikk bærumslaget starten de ønsket og redusering til 4-2 kom på corner etter noen få minutter. Stabæk fikk enda en ny reduseringen før 10 minutter var spilt av 2. omgang, og plutselig var ledelsen på kun ett mål. MIF holdt lenge unna og beholdt ledelsen til snaue halvtimen var spilt av 2. omgang. Stabæk er treffsikre på dødball og setter inn utligningen etter en ny corner. MIF er heller ikke ufarlige i 2. omgang, men sjansene som kommer blir ikke utnyttet. Istedenfor skulle Stabæk gå opp i ledelsen til 4-5 etter et langskudd 8 minutter før slutt. Bruntrøyene prøver å sette inn en sluttspurt, men målene uteblir. Det ender med at Stabæk punkterer kampen til 6-4 og får med seg begge poengene i en underholdende bandykamp. Vi takker Stabæk, dommerne og publikum for en velspilt kamp. Dessverre ble Stabæk litt for sterke denne gangen. Bruntrøyene tar med oss en god prestasjon og solid innsats videre. Neste kamp er allerede onsdag kveld. Da er det en tøff bortekamp i Sarpsborg som venter. Kampstart er kl.19.00. Vi ønsker gutta lykke til