AVANSEMENT TIL SEMIFINALE | MIF-ULLEVÅL 3-2 (3-1)

274546728_622599825729400_7730042855409905127_n

I går kveld gikk 5. og avgjørende kvartfinale av stabelen på Vassenga, mellom MIF og Ullevål. En kraftig og mild vind sørget for veldig vanskelige forhold, og dette preget begge lag. Det ble verken tempo eller fin bandy, men bruntrøyene var effektive og forsvarte seg godt. Det skulle også holde til 3-2 seier og avansement! På slike forhold, blir det mye kaos og et spill som bølger frem og tilbake. Det virket som det var nerver i starten av kampen hos begge lag, og åpningen var derfor forsiktig.

Etter snaue 18 minutter finner Patrik Døhlen Holm vår toppscorer Alexander Serov. Serov drar seg ut i vinkel og banker ballen i lengste kryss til 1-0. MIF virker å bli mer selvsikre av scoringen, og 7 minutter senere gjør Dmitriy Osokin det mest selv, før han setter ballen sikkert alene mot keeper til 2-0. Ullevål er også farlige, og reduserer til 2-1 med 10 minutter igjen til pause. MIF hadde derimot en god periode og 5 minutter før pause sørger Patrik Døhlen Holm for 3-1 med en meget viktig scoring. Assist fra Robin Cras. Utover i 2. omgang blåser vinden opp, og forholdene blir verre. Ullevål må score, og kjører løpet. MIF får noen kontringsmuligheter, men evner ikke å ta disse. Bortelaget får også reduseringen til 3-2 midtveis i 2. omgang. Etter dette setter Ullevål inn et lite trykk, men det holder ikke. Bruntrøyene rir av presset og sikrer avansementet!

Keeper William Falch blir kåret til kveldens MIF-gutt, og med en rekke gode redninger er han helt avgjørende for at MIF avanserer fra kvartfinalen.

Nå blir det semifinale, og MIF kan møte Stabæk eller Ready. Dette trekkes i dag, og første semifinale er bortekamp førstkommende lørdag!Vi takker Ullevål bandy for en meget velspilt, fair og spennende kvartfinaleserie! Vi takker også alle brune, som møtte opp for å støtte laget i går