Seier over Konnerud

Mjøndalen slo Konnerud 4-1 på bortebane etter at det stod 0-0 til pause.
mif-nyheter-fallback-5@2x

14.01.2018

Konnerud la seg lavt i banespillet og satset alt på konteringer og lyktes mer eller mindre med taktikken. Mjøndalen fikk problemer med å trenge gjennom hjemmelagtes forsvarmur, og etter førsteomgang var stillingen fortsatt 0-0. På grunn av været, med litt yr i kuldegrader, ble  isen litt trå og vanskelig å spille bandy på så det ble en del langballer fra begge lag. Etter 56 minutter gav Vadim Rusin Mjøndalen ledelsen, og 10 minutter senere var Alexander Cras frempå etter en retur fra Konneruds keeper og økte  ledelsen til 2-0. Evigunge Stian Paulsen reduserte til 2-1 for Konnerud, men næremere kom ikke hjemelaget selv om de hadde noen sjanser. Mjøndalen avgør kampen i sluttminuttene da Vadin Rusi økte til 3-1 etter 85 minutter og Robin Cras fikk avslutte kampen med en scoring å åpent mål etter en glimrende pasning fra sin bror.