MIF – Hamar 9-2 (-)

Mjøndalen vant hele 9-2 over Hamar Bandy i den 13 serierunden av Eliteserien.
mif-nyheter-fallback-5@2x

07.01.2018

-Det var derimot Hamar som kom best i gang, og tok ledelsen 1-0 tidlig i første omgang. Litt kaos foran Mjøndalen mål resulterete i at en Hamarspiller fikk satt inn 1-0 etter 14 minuter. Før dette skjedde hadde Mjøndalen vært frempå to tre ganger uten resultat, men det lå i kortene at Mjøndalen ville score noen mål i dag. Mjøndalen begynte å omsette sjansene sine i mål og scorte 5 mål på 17 minutter i første omgang og kunne gå til pause med en solid 5-1 ledelse.

I  starten av 2 omgang satte Robin Cras inn en corner og Mjøndalen gikk opp til 6-1, og med denne scoringen ble kampen stort sett avgjort. Mjøndalen holder stand lenge før de igjen etter 74 minutters spill øker til 7-1, denne gang også ved Robin Cras. Mjøndalen vinner til slutt 9-2.

Kampfakta:
Mjøndalen – Hamar 9-2 (5-1)
Vassenga Kunstis
Tilskuere 100
Mål Mjøndalen: Robin Cras 2, Alexander Cras 2, Vadim Rusin, Andrej Anufrienko, Eirik Aaslid, Robing Engström og Bendik Gunnerud Sørensen.
Mål Hamar: Sigurd Jensen Gjendal og Andrè Thune-Ellefsen

Utvisninger: Mjøndalen 40 min og Hamar 30 min