Ullern – MIF 7-2 (3-1)

Mjøndalen tapte til slutt 7-2 for Ullern Bandy i den femte serierunden etter at det stod 3-1 til pause.
Ullern_MIF_20161204

04.12.2016

Trener Jørn Walther Kristiansen måtte gjøre noen justeringer i lagoppstillingen da spillere som Lars Christian Sveen, Ove Ronny Nørgaarrd, Patrik Holm og Kristian Juvet var ute. Ett ungt Mjøndalen lag gjorde seg ikke bort i kampen og skapte en god del sjangser mot ett sterkt Ullern lag.

Mjøndalens mål ble scoret av Jørn Walher Kristiansen på hhv corner og frislag.

Det var Ullern som tok ledelsen 1-0  etter ca 20 minutters spill, men allerede i åpningsminuttene hadde Mjøndalen to store sjangser til å ta ledelsen. Få minutter senere utliknet Mjøndalen til 1-1 på corner – og Ullern scoret to ganger til før pausesignalet. En godkjent førsteomgang av bruntrøyene hvor vi skaper en god del sjangser – men slipper motstanderen litt for lett til i egen banehalvdel.

Annen omgang ble det fordel Ullern og Mjøndalen slet litt med å komme opp på samme nivå som i førsteomgang – men alt i alt en godkjent kamp.

Nå venter to meget viktige kamper da Mjøndalen møter Sarpsborg og Hamar i de to neste rundene, før Stabæk og Solberg står for tur.

KAMPFAKTA:

Ullern – Mjøndalen 7-2 (3-1)
61 tilskuere

Mål Ullern: Gustaf Andersson 2, Henrik W. Brune 2, Truls Larsen 2, Christoffer Carlström.

Mål Mjøndalen: Jørn Walther Kristiansen 2.

Utvisninger: Ullern 10 min., Mjøndalen ingen.