Tap mot Drammen

Mjøndalen tapte 8-3 mot Drammen Bandy etter at det stod 3-1 til Drammen ved pause.
mif-nyheter-fallback-5@2x

31.12.2016

Mjøndalen fikk en tung kveld mot Drammen Bandy og tapte hele 8-3 i den 10 serierunden.

Drammen tok kommendoen i kampen umiddelbart og førte kampen – i løpet av den første halvtimen ledet de 3-0 før Mjøndalen reduserte til 1-3 ved Jørn W Kristiansen mot slutten. Dette ble også pauseresultatet !

Mjøndalen håpet på en bedre 2. omgang og det startet bra da de reduserte til 2-3 etter ca 50 minutters spill. Men Drammen slo hardt tilbake og hadde kontroll gjennom resten av kampen. Mjøndalen kom aldri med i kampen ordentlig og Drammen tok en komfortabel 8-3 seier.

Mål Mjøndalen: Jørn W Kristiansen, Alexander Cras og Espen Wam.
Mål Drammen: Rasmus Alfredsson 3, Even Thiseth, Johan Mørch Andersen, Simen Nordahl-Olsen, Stian Stærkeby

Utvisninger: Mjøndalen 50 minutter og Drammen 40 minutter + rødt kort til lagleder.