18 kuldegrader påvirker gamle kropper, men hindra ikke ny seier for de brune.
mif-nyheter-fallback-5@2x

14.01.2013

MIF Old Boys – Haslum Old Boys 3-1 (1-0)
Mål: Hans Simensen, Stian Kristiansen, Knut Borgersen

Av logistiske årsaker starta hjemmelaget med 9 mann, og det er som regel ikke noen fordel. Kulda prega også begge lag, så det var ikke den mest spudlende bandykampen som gikk av stabelen etter at MIF og Sarpborg hadde fordelt 12 mål likt mellom seg. Subjektive kilder hevder likevel at det blei en fortjent seier til hjemmelaget. Stian hadde en raid fra eget mål som endte opp i 1-0 og pauseledelse. Etter hvilen dobla Knut ledelsen. Gråbein var på rett plass etter at et MIF-angrep blei stoppa, stakk fram (bandy)kølla og vippa seg forbi to forsvarere før han i kjent stil rolig plasserte ballen i den delen av målet keeperen ikke befant seg. Hans brant uvanlig mange sjanser denne søndags kvelden, men et par minutter før slutt fikk han omsider utteling. Som seg hør og bør fikk gjestene et trøstemål i sluttsekunda da en corner føyk inn.

Takk til dommerne som stilte opp – unge Gudbransen som tar ut lønn i kebab og herr Nilsen som slo to fluer i en smekk da han ved å putte øreklaffene inni øra både holdt varmen og slapp å få høre alle kommentarene fra en av sine tidlige lagkamerater.

Med to strake seire passer det fint å få den tredje på torsdag da det er tur til ælva.