13.12.2013

MIF OB – Snarøya OB 6-2 (2-2)

Mål, MIF: Jojo (5), Stian Nedberg (ja, faktisk)
Utv: 6 min på begge lag

Dommere: Espen Nilsen og Roar Fjellheim. Dømte som vanlig (når vi vinner) helt strålende sjøl om en av de nok overså en real hands. Vi nevner ikke navn, men det var ikke Espen.

Snarøya åpna som de pleier – i 100. MIFs sine tilårskomne åpna som de pleier – noget tregt. Ergo sto det 2-0 til de grønne etter ca 10 minutter. Deretter kom de brune litt mer med i kampen og Jojo starta sitt lille scoringsshow. Er vel ikke til å legge skjul på at svensken var forskjellen på laga i går…. Sjøl om begge laga hadde hele to innbyttere begynte enkelte å bli litt slitne etter pause. Vi mistenker at grunntreninga heller ikke i år har vært optimal for en del. Uansett – trass i noen gode sjanser for de grønnkledde var det hjemmelaget som kjapt to ledelsen etter hvilen og da det fjerde målet satt i nota var stort sett kampen avgjort.

En greit gjennomført kamp som gjør at lagledelsen kan puste letta ut og Jojo fikk bevist at han tross alt holder nivået blant de rutinerte.

Noen høydepunkter fra kampen kan forøvrig sees her.